Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Unical

x791foto3-per-riga2-1x_kone-ap-caldaia-condensazione-boiler-unical.jpg Unical

Unical Konm és Kone készülék család az innovatív olaszországi gyártónak köszönhetően prémium kategoriát képvisel a Magyar gázkészülék piacon.A magas minőségű alkatrészek és a pontos                  összeszerelés jellemzi a típust.Az egyszerű kezelőfelület    könnyű felhasználást biztosít tulajdonosának.A pit stop rendszer a szerelő munkáját teszi könnyebbé így biztosítja az olcsóbb karbantartást.

A Konm és Kone gázkazánok fűtő R és kombi C üzemű      típusjelzéssel 18-24-28-35 kW teljesítmény tartományban  elérhető leendő felhasználói számára.

Bővebb információ az Unical Gázkazánokról a www.unicalkazan.hu oldalon található.

Az Unical szerződött partnereként vállalom 2016 szeptemberétől forgalomba került készülékek üzembe helyezését,garanciális javítását és karbantartását,hibaelhárítást.Valamint Unical gázkazánok beszerzését és felszerelését,alkatrész ellátását.2016 szeptembere előtt forgalomba került készülékek karbantartását,nem garanciális javítását.

A garancia feltétele a készülék szakszerviz általi üzembe helyezése!A plusz 12 hónap garancia feltétele az üzembe helyezéstől számított első éves karbantartás megléte.